Mahmut Uslu'dan Q7 ve Güneş'e gönderme

Mahmut Uslu'dan Q7 ve Güneş'e gönderme

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu, sarı-lacivertlilerin Çaykur Rizespor'u 5-1 yendiği karşılaşma sonrası Quaresma ve Şenol Güneş hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş-Başakşehir maçında Quaresma'nın sarı kart görmemesi nedeniyle dünden bu yana yapılan tartışmalara Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu da katıldı. Uslu, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u yendiği karşılaşma sonrasında "Quaresma'nın yaptığı hareketin aynısı Gaziantep maçında yapıldı. MHK incelesin. Biz Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz. Quaresma oynamış, oynamamış... Biz yeneceğiz. Hakemlerin çifte standart yapmaması lazım ama." dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in fikstür tepkisine de değinen Uslu "Fikstür Konyaspor'a bile tesir etti. Aynı şekilde Osmanlıspor'a da. Bu tür şeyler olacak. Başka çaremiz yok. Basketbolda 2 günde 1 maç yapıyorsunuz. Biz bu tür şeylere hiç girmiyoruz. Takımımız geniş kadro. Daha iyi olacağız" diye konuştu.

Mahmut Uslu, bir gazetecinin "şampiyonlukta en güçlü rakip kimi görüyorsunuz?" sorusuna ise "kendimizi" şeklinde cevap verdi.

 

 

Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğiz.