Malatyaspor maçında suskun kalan Burak Yılmaz, bir ilki yaşamak için Fenerbahçe'yi bekliyor!

Malatyaspor maçında suskun kalan Burak Yılmaz, bir ilki yaşamak için Fenerbahçe'yi bekliyor!

Antrenmanlarda fırtına gibi esen Burak Yılmaz, derbide yine ağları havalandırıp, şova devam etmek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş’in özel olarak ilgilendiği Burak Yılmaz, moral olarak da üst seviyede. 33 yaşındaki futbolcu, pazartesi günü Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yle oynanacak derbide takımın en önemli hücum silahı olacak.

Hocasına söz veren Burak’ın, “Şampiyonluk yolunda artık her maçın final olduğunu biliyorum. Olabildiğince fazla gol atıp, takıma yardımcı olacağım” dediği öğrenildi.

Dev maç öncesindeki takım çalışmalarında hırslı görüntü sergileyen Burak, Bursaspor karşısında attığı 2 golün ardından Yeni Malatyaspor karşısında suskun kalmıştı.

Burak Yılmaz, daha önce Beşiktaş’taki ilk macerasına ek olarak Galatasaray ve Trabzonspor formalarıyla da Fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Burak, Sarı-Lacivertliler karşısında 18 karşılaşmaya çıkıp 6 gollük performans sergilemişti.

Siyah-Beyazlılar’la Kanarya’ya karşı golü bulunmayan Burak, Galatasaray’la 1, Trabzonspor’la da 5 kez Fenerbahçe’yi yıkan isim olmuştu. Yıldız isim, pazartesi günü Fenerbahçe karşısında gollerine kaldığı yerden devam etmeyi hedefliyor. (Fanatik)

Etiketler :