Malmö maçı biletlerine ilgi büyük! Taraftardan tam destek...

Malmö maçı biletlerine ilgi büyük! Taraftardan tam destek...

Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında yarın akşam Malmö’yü evinde ağırlayacak.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ı, yarın Avrupa Ligi’ndeki hayati maçta Vodafone Park’ta taraftarı yalnız bırakmayacak... Dolmabahçe’deki mücadelede Şenol Güneş ve öğrencilerini 30 bin Beşiktaşlı futbolseverin desteklemesi bekleniyor.

Rakibi karşısında üst tur biletini kapması için Kartal'a 1 puan yetecek. Maç öncesinde satışa sunulan kombine kartlar dışındaki 10 bin biletin 7 binlik bölümünün satıldığı, kalan 3 binlik bölümünün ise maç saatine kadar tükenmesi planlanıyor. Karşılaşmanın elde kalan biletlerinin, 110 TL ile 1000 TL arasında satışının sürdüğü bildirildi.

Tek yürek olundu

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Beşiktaş’ın Ekim ayında başlayıp Kasım ayının ortalarına kadar devam eden istikrarsız sonuçları sonrasında taraftara iç saha maçlarında tepki göstermişti.

Ancak Beşiktaş’ın Ankaragücü ve Sarpsborg galibiyetleri sonrasında Vodafone Park’ta Galatasaray’ı da yenmesiyle taraftar ve takım yine tek yürek olmuştu. Yarın akşamki Malmö mücadelesinde de taraftarların takıma tam destek vermesi bekleniyor. (Fanatik)

Etiketler :