Mandzukic'in son durağı Beşiktaş olabilir! İtalyanlar yazdı

Mandzukic'in son durağı Beşiktaş olabilir! İtalyanlar yazdı

Beşiktaş'ta Mandzukic iddiaları giderek kuvvetleniyor. Juventus'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Hırvat golcünün Milan ve Beşiktaş arasında karar vereceği yazıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta bu sezon Negredo ve Vagner Love'dan beklenen verim alınamayınca yönetim golcü arayışları konusunda çalışmalarını sürdürürken, İtalyan basınından sürpriz bir iddia gündeme geldi. Juventus'ta yeni sezonda teknik direktör Allegri'nin sistemine uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünülmeyen Mandzukic'in bir sonraki durağı Beşiktaş olabilir. 

Juventus'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Mandzukic'in adı bu sezon başında da siyah beyazlı takımla anılmıştı. Hırvat golcü yeni sezonda teknik direktör Allegri tarafından kadroda düşünülmeyince, İtalyan basınına yansıyan haberlerde Mandzukic'in yeni durağının Beşiktaş olabileceği öne sürüldü. Calciomercato'ya göre, Milan'ın da talip olduğu 31 yaşındaki Hırvat golcü Beşiktaş ile Milan arasında bir karar verecek. 
 
Mandzukic Juventus'ta kaç gol attı?

2015 yılında Atletico Madrid'den Juventus'a transfer olan Mario Mandzukic, İtalya Serie A'da bu sezon oynadığı 31 maçta 5 gol atarken, 3 asist yaptı. Hırvat futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 4 gol kaydederken, toplamda ise 42 maçta 10 gol atıp, 4 asist yaptı. 31 yaşındaki Mario Mandzukic'in kulübü Juventus'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :