Manuel Fernandes'in menajerinden transfer açıklaması

Manuel Fernandes'in menajerinden transfer açıklaması

Manuel Fernandes'in geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Eski Beşiktaşlı oyuncu, Lokomotiv Moskova ile hala anlaşamadı.

Ajans Beşiktaş - Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve şu anda serbest olan Manuel Fernandes'in menajeri Paulo Barbosa, Lokomotiv Moskova ile henüz anlaşma sağlayamadı.

Mevcut takımı Lokomotiv Moskova ile sözleşme uzatma konusunda görüşmelerde bulunduğunu doğrulayan Paulo Barbosa, ancak Lokomotiv Moskova'nın bu anlaşma için henüz finansman bulamadığını ifade etti.

"Zor bir durumdayız"

Yakında karar vermeleri gerektiğini söyleyen Barbosa, Manuel Fernandes'in çok çalıştığını ve artık Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini açıkladı.

Fernandes'in şu anda bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Paulo Barbosa yaptığı açıklamada, "Zor bir durumdayız ve kısa süre içinde karar vermemiz gerekecek. Manuel Fernandes Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor ama Lokomotiv Moskova henüz finansman bulamadı." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile adı geçmişti

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın dışında son olarak Göztepe'nin gündemine gelen Manuel Fernandes'in sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda sona ermişti. Galatasaray'ın Manuel Fernandes'i transfer etmek istediği iddia edilmişti.
 
Manuel Fernandes'in Lokomotiv Moskova performansı

Geçen sezon Rusya Ligi'nde 20 mücadelede forma giyen Fernandes, 4 gol attı ve 5 asist yaptı. Fernandes ligde ise oynadığı 19 maçta 3 gol atarken, 5 asist yaptı. Fernandes, Lokomotiv Moskova'da toplamda 3 kupa şampiyonluğu yaşadı. (Fanatik & Futbol Arena)

Etiketler :