Marcelo gitti gidiyor!

Marcelo gitti gidiyor!

Lyon'un Sambacı için yaptığı 7.7 milyon euroluk teklif Beşiktaş yönetimini etkiledi.

Ajans Beşiktaş - 30 yaşındaki stoper, Şenol Güneş’in değişilmezi, savunmanın lideri... Hoca da yönetim de tecrübeli oyuncuyu bırakmak istemiyor ama Fransız ekibinin önerdiği yüksek ücret nedeniyle Brezilyalı futbolcuyla yolların ayrılması gündemde... Beşiktaş'ta Luiz Rhodolfo ile yollar ayrıldı. Şimdi de takımın bir başka Brezilyalı stoperi Marcelo Guedes’in satılması gündemde. Lyon’un Sambacı için yaptığı teklif siyah-beyazlı yönetimi ciddi anlamda etkiledi.
 
Aslında 30 yaşındaki oyuncu Kara Kartal’ın savunmadaki lideri ve teknik direktör Şenol Güneş’in değişilmezi. Öyle ki; geride kalan sezonda en uzun süre görev yapan oyunculardan biriydi. Tecrübeli oyuncu kulübü de çok seviyor. Hatta önceki gün Beşiktaş Sompo Japan’ın Anadolu Efes ile oynadığı basketbol maçındaydı. Takımın izinli olduğu günlerde dahi çocuklarıyla Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne gidiyor ve vaktini burada geçiriyor.  
 
PARA YİNE STOPERE GİDECEK

Hem hoca hem de yönetim, Marcelo’yu satmak istemiyor. Fakat bir de kulübün mali gerçekleri var. UEFA Finansal Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşma gereği transfer gerçekleştirebilmek için oyuncu satışı yapılması şart ve Lyon, Marcelo için Beşiktaş’a 7.7 milyon Euro önerdi.  Siyah-beyazlı yöneticiler Lyon’un teklifini değerlendirmeyi düşünüyor. Gelecek olan paranın da yine stoper transferinde kullanılması bekleniyor. (Vatan-Erdal Cömert)