Marcelo yoksa sorun var!

Marcelo yoksa sorun var!

Beşiktaş, ligde 4 karşılaşmaya çıkan Luiz Rhodolfo’yla 3. kez puan kaybı yaşadı.

 

Süper Ligde 14 maçta oynayıp 90 dakika sahada kalan Marcelo, Kasımpaşa mücadelesinde cezası sebebiyle formasını Rhodolfo’ya devretmişti. 
Siyah-Beyazlılar’a geçen sezonun ara transfer döneminde Bundesliga ekibi Hannover 96’dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Marcelo Guedes, kısa sürede ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekmişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in olumlu raporunun ardından sezon başında bonservisi alanın 29 yaşındaki savunmacı, başarılı bir sezon kampı geçirmesinin ardından Kasımpaşa maçına kadar Kartal’ın hiçbir lig maçını kaçırmadı. Önceki akşamki karşılaşmaya kadar Kartal’ın savunmasında adeta sigorta görevi gören ve takımın yoluna namağlup olarak devam etmesine önemli katkıda bulunan Marcelo, Kasımpaşa’da formasını Rhodolfo’ya zorunlu olarak devredince Beşiktaş’ın büyüsü bozuldu.

Sadece Trabzonspor’u yendi!

Luiz Rhodolfo, stoper hattında birlikte görev yaptığı Dusko Tosic’le uyum sorunu yaşaması sebebiyle Kartal, Kasımpaşa deplasmanında 3 puanı bıraktı. Önceki akşamki sonuçla birlikte Kartal, Luiz Rhodolfo’nun görev yaptığı 4. lig maçında 3. kez puan kaybı yaşamış oldu. Rhodolfo’lu Kartal, daha önce Konyaspor’la 2-2, Gençlerbirliği’yle ise 1-1 berabere kalıp sadece Trabzonspor’u 2-1 yenebilmişti. (Fanatik)