Mario Balotelli, paradan çok bunu istedi

Mario Balotelli, paradan çok bunu istedi

Beşiktaş taraftarı Mario Balotelli transferine kilitlendi. İtalyan golcü ise, maddi konulardan çok kendisine ırkçılık yaşanmaması konusunda destek verilmesini talep etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta gündem  Mario Balotelli’de. İtalyan oyuncu ise yüksek ücretten çok mutlu olmak istiyor... menajeri Raiola’nın hazırladığı sözleşme taslağında İtalyan oyuncunun 1.5 milyon Euro garanti parayı yeterli görmesi şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi primlere yüklenmesi Sergen Yalçın tarafından ''para kazanmak için değil başarılı olmak için geliyor'' yorumuna neden oldu. Hoşuna bile gitti.

Ancak Balotelli’nin para dışında bazı istekleri var. Türkiye’yi seçmesindeki en büyük neden ırkçılığın olmaması. Ama Avrupa’da bir maç oynanırken kendisine ırkçı bir tutum olursa ve kendisi buna tepki verirse kulüp tarafından suçlanmak değil, desteklenmek istiyor. Kendisi için bunun alacağı paradan çok daha önemli olduğu menajeri Raiola tarafından kulübe iletildi.

Boateng de Balotelli için devrede

Beşiktaş’tan ayrılmasına rağmen Boateng, Beşiktaş için çalışmaya devam ediyor… Ganalı oyuncunun Beşiktaş’ta oynarken, “Come to…” dediği Balotelli’nin transferi için bir kez daha devreye girdiği iddia edildi. Boateng’in kendisi gibi ırkçılıktan çok çeken Balotelli’yi arayarak, İstanbul’un kendisi için en doğru adres olduğunu söylediği belirtildi.

Balotelli’nin Beşiktaş’a transferi için ayrıca Inter’den eski takım arkadaşı Quaresma ile İtalya’da yıllarca oynayan Samuel Eto’o’nun da devrede olduğu iddia edildi. (Fotospor)

Etiketler :