Mario Silva: “Hak ettiğimiz sonucu aldık”

Mario Silva: “Hak ettiğimiz sonucu aldık”

Normal süresi 1-1 biten Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında, Beşiktaş'ı penaltılarla eleyen Rio Ave takımı teknik direktörü Mario Silva, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Normal süresi 1-1 biten UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında, Beşiktaş'ı penaltılarla eleyen Rio Ave takımı teknik direktörü Mario Silva, maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçın değerlendirmesini yapan Silva, ''Maçın başında Beşiktaş’ın baskılı olacağını biliyorduk. İkinci yarıda doğru değişiklikler yaptık. Defansı 3 kişi yaptık ve oyun kontrolünü de aldık. Güven de kazandık ve hak ettiğimiz sonucu elde ettiğimizi düşünüyorum.'' dedi.

Futbolda her şeyin mümkün olduğunu belirten Portekizli teknik adam, ''Futbolda her şey mümkün. Hafta içinde idmanlarda penaltılara da çalıştık. Çok zorluk çektik diyemem ama takımımı kutluyorum, iyi bir mücadele sergilediler” diyen Silva, penaltılarla ilgili olarak da “Penaltılardan önce futbolcularıma güven vermeye çalıştım. Ama bu bireysel bir iş. Penaltıları seçerken daha soğukkanlı ve faydalı olacak isimleri seçtim. Genel olarak güven verici konuşmalar yaptım.'' ifadelerinde bulundu.

Etiketler :