Marsilya - Braga maçı CANLI izle

Marsilya - Braga maçı CANLI izle

Avrupa Futbolu’nun kulüpler bazındaki en önemli ikinci turnuvası olan Kupa 2’de heyecan, bugün kaldığı yerden devam edecek. Marsilya - Braga maçı canlı izlenebilir...

Ajans Beşiktaş - Son 32 Turu karşılaşmaları bu akşam oynanacak 15 maç ile sürecek. UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile SC Braga arasındaki maçı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. 15 Şubat 2018 tarihindeki (bugün) karşılaşmanın başlama saati 21:00. Teknik direktörler Rudi Garcia ile Abel arasındaki bu mücadelede kazanan kim olucak? Son istatistiklere bakıldığında Marsilya son 10 maçta yenilmedi. Ayrıca O. Marsilya evinde oynadığı son 13 maçta hiç mağlubiyet almadı.

Peki Marsilya - Braga maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Marsilya - Braga maçını canlı şifresiz izlemek mümkün mü? Normal şartlarda UEFA Avrupa Ligi maçlarını Türkiye'de Tivibu yayınlamaktadır. Ancak bu maç Tivibu'nun yayın programlarında yer almıyor. Yani UEFA Avrupa Ligi'ndeki Marsilya - Braga maçını Türkiye'de yasal ve Türkçe spikerle izlemeniz imkansız.

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Tivibu'da Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Tivibu'nun Süper Paket'ine dahil.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilmenin bir diğer yolu da yabancı kanallardır. Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Etiketler :