"Mayıs ayında şampiyon olmak istiyoruz"

"Mayıs ayında şampiyon olmak istiyoruz"

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Gökhan İnler, Antalya kamıpna önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın kamp yaptığı Antalya'da BJK TV'nin sorularını yanıtlayan Gökhan İnler, önemli açıklamalar yaptı. İşte Gökhan İnler'in açıklamalarından satır başları:

- İyi bir takıma geldim. Kariyerimde öğrendiğim şeyleri bu takıma vermek istiyorum. Ortam olarak güzel bir takıma sahibiz.

- İlk devrede çok maç oynadık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her 3-4 günde bir maçımız var, bu yüzden takımdan memmunum. İkinci devreye de iyi başlamak istiyoruz ve mayıs ayında şampiyon olmak istiyoruz. 

- Herkes uzaktan şut çekmemi istiyor, onu hissediyorum. Ama önemli olan takım.

- Sürekli kazanmak zorundayız. Ben de her maçı kazanmak için bu takıma geldim. Burada kim varsa her maçı kazanmak istiyor. Taraftar ve kulüp için yüzde yüzümüzü verip her maçı kazanmak istiyoruz.

- Taraftarın desteğini Vodafone Arena'da hep hissediyoruz. Kötü oynasak da, yenilsek de bizimleler.

- Saha içinde yapılan kasti faullere herkes sinirlenebilir. Ama saha içinde hakem var. Sen ne yapabilirsin ki? Reaksiyon göstersen sadece sen değil, takım da kaybeder. Kırmızı kartla çıkarsın ve takım yalnız kalır. Tabi ki herkesin karakteri başka ama biz takım olarak maçı hep 11 kişi tamamlamak istiyoruz.

- Takımdaki genç oyuncularla aynı dönemlerden geçtim. Bu yüzden onlara bildiklerimi öğretiyorum. Bizim yaştaki futbolcular, gençler için önemli. Gençliğimde Udinese'de oynarken Di Natale vardı. Bana çok yardımcı oldu.

- Hakemlerin de işi zor. Ama Dinamo Kiev maçında o şekilde yenilmek bizi çok üzdü. Gol çizgisi teknolojisi önemli ama video hakem sahadaki futbolu yavaşlatabilir.

- UEFA Avrupa Ligi'nde bundan sonra her maç final gibi olacak. Beer Sheva Inter'i 2 maçta yendi. Ama biz de iyiyiz.

- Leichester ile yaşadığım şampiyonluğu hiç bir zaman unutmayacağım. Çocuklar mahallede top oynarken nasıl rahatsa biz de sahada öyle oynuyorduk. Biz kazanırken diğer küçük takımlar kaybediyordu, biz de şampiyonluğa ulaştık.