Medel nasıl kilo verdi? İşte madde madde uyguladıkları...

Medel nasıl kilo verdi? İşte madde madde uyguladıkları...

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Siyah-beyazlı takıma geldiğinde kiloları dikkat çekmişti. Ancak kısa sürede kilolarından kurtuldu. Peki bunun sırrı neydi?

Ajans Beşiktaş - Kiloları nedeniyle bir süre forma şansı bulamayan Medel bu kiloyla kadroya giremeyeceğini anlayınca Şenol Güneş'in uyarıları üzerine kilo vermek için harekete geçmişti. Eşinin de yardımıyla Aralık ayına gelindiğinde 4 kilo veren Medel formayı kaptı.

Oynadıkça daha da fit olan Şilili futbolcu kısa sürede Beşiktaşlı taraftarların da sevgilisi haline geldi. Daha sonra 3 kilo daha verdi. Medel'in kararlılığı ülkesi Şili'de de dikkat çekti. Ülke televizyonlarında diyetisyenler Medel'in yaptığı kilo verme rejiminin detaylarını anlattı.

Peki Medel diyetinin detayları ne? İşte Medel gibi kilo vermenin sırrı;

1. Buzdolabına kilit asılacak, anahtarı eşte (arkadaşta) bulunacak.
2. Akşam 7'den sonra mutfağa girildiğinde çalacak bir alarm hazırlanacak.
3. Ayrıca eğer evdeki çocuklar, kilo verecek kişiyi mutfağa girerken ya da atıştırırken görünce evdeki diğer bireyleri uyaracak.
4. Evdeki bireyler, diyetteki bireyle berabere yiyecek içecek, ayrıca yemek yemeyecek.
5. Şekerli içecekler yasak.
6. Akşam yemeği her gün saat 7'de yenilecek. Daha sonra yemek yok. Akşam yemeğinde sebze, pirinç ve et yer alıyor.
7. TV izlerken atıştırmak (fıstık, cips vs.) yok.

Medel'in eşi Cristina Morales saedce bunları yapmanın yetmediğini belirterek önemli uyarılarda bulundu. Morales, "Bir süre sonra bu rutine alışıyorsunuz ve aç hissetmiyorsunuz. Ancak burada önemli olan diyetteki kişiyi takip etmek. Bunu herkes yapamaz" diye konuştu. (Fotomaç)

Etiketler :