"Medel sahanın tek yıldızıydı"

"Medel sahanın tek yıldızıydı"

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet daha alan siyah beyazlıların performansını Kaya Çilingiroğlu TRT Spor'da yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig 19. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maçın özellikle son bölümlerinde siyah beyazlılar çok zorlanırken, TRT Spor'da Kaya Çilingiroğlu Oğuzhan'ı eleştirirken, Atiba'nın da artık dinlenmesi gerektiğini söyledi.

"OĞUZHAN'I BIRAK 85 DAKİKA, 8.5 DAKİKA OYNATMAM"

Antalya'daki Beşiktaş ile Kasımpaşa maçındaki Beşiktaş çok disiplinsiz ve pozisyonlar veriyor. İlk yarı ve ikinci yarının başlarında rakibin ciddi tehlikleri vardı. Buna karşı Beşiktaş'ın orta sahası önlem alamıyor. Beşiktaş'ta Oğuzhan diye bir oyuncu var. 85 dakika bırak, 8.5 dakika oynatmam. Hoca 85 dakika oynattı. 2 haftadır Babel de iyi oynamıyor ve pas hatası yapıyor. Son vuruşlarda iyi değil.

"SAHANIN YILDIZI MEDEL"

Baktığın zaman Atiba hiç risk almadan oynuyor. Medel'in iki tane attığı önemli top var ileriye doğru. Hep atak başlangıcını şekillendirdi. Atiba da bu şekilde oynamalı. Beşiktaş soldan alıyor, Adriano Oğuzhan'a, Oğuzhan Vida'ya veriyor. Arkada Quaresma yırtınıyor. Senin 40 metre ileriye topu göndermesi lazım. Atiba'nın da dinlendirilmesi lazım artık bence. Gökhan İnler yapıyordu. Tolgay yapar, Medel yapar. Medel bugün sahanın yıldızıydı bence.

Etiketler :