Medel'in sakatlığı hakkında açıklama geldi!

Medel'in sakatlığı hakkında açıklama geldi!

Beşiktaş'ın İspanyol hocası Miguel Peiro, Şili basınına yaptığı açıklamada Gary Medel'in sağlık durumu hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Gary Medel'in sakatlığı ciddi mi? Siyah beyazlı takımın Leipzig'i 2-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının 60. dakikasında yedek kulübesine değişiklik işareti yapan ve oyundan çıkarken sağ bacağının arkasını tutan Medel hakkında açıklama geldi.

Beşiktaş'ın İspanyol hocası Miguel Peiro, Şili gazetesi El Mercurio'ya yaptığı açıklamada Medel'in sakatlığının ciddi olmadığını belirtti ve siyah beyazlı taraftarları rahatlattı.

''TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA OLACAK''
Peiro, yaptığı açıklamada ''Medel'in ciddi bir sakatlığı yok. Sadece önlem almak ve Pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı nedeniyle değiştirdik. Medel, kendisine fazla yüklendi ve çıkmak zorunda kaldı. Pazar günü oynayacak durumda'' sözlerini kullandı.

Şilili yıldızın İstanbul'a da kolay alıştığını belirten Peiro, ''Medel, İstanbul'a çok çabuk alıştı. Açıkçası, onun buraya gelmesinden dolayı ben de çok mutluyum. İspanyol konuşan birilerinin olması çok iyi. Türkçe çok karmaşık bir dil ve İstanbul'da İngilizce pek konuşulmuyor'' şeklinde konuştu. (Sporx)

Etiketler :