Mehmet Demirkol: "Bayern, Almanya liginden üstte bir takım"

Mehmet Demirkol: "Bayern, Almanya liginden üstte bir takım"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Almanya devi Bayern Münih ile eşleşti.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitiren Beşiktaş, son 16 turunda Almanya Bundesliga ligi ekiplerinden Bayern Münih ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş'ın şansını NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol değerlendirdi.

"Bayern Münih'in çok kuvvetli bir kadrosu var. Son maçlarında Lewandowski bile yedek kaldı. Dünyanın 5 büyük futbol markasından birisidir. Her yere elleri uzanıyor, büyük para yatırıyorlar. Bundesliga, geçmiş yıllardan daha kötü görünüyor ama Bayern, Almanya liginden üstte bir takım. Çok zor bir kura, Real Madrid’den sonra en güçlü rakip çıktı. Beşiktaş’ın tur şansı yok denmez. Bu tur nasıl aşılabilir düşünülebilir. Bu turda biraz daha rahat bir rakip isterdim. Şenol hoca da oyuncular da acaba nasıl olur diye fikir yürüteceğiz. Türk olduğumuz için Beşiktaş’ın şansı var derim ama Alman olsam net favori Bayern Münih'dir. Vida iyi bir savunmacı ama Beşiktaş’ın ayağı daha iyi bir oyuncuya ihtiyacı var. Formda bir Medel orada görev alabilir. Oğuzhan’ın yükselmesi lazım. Yetenekleri konusunda şüphem yok ama işi bitiren oyuncu olması lazım."

Etiketler :