Mehmet Demirkol: "Beşiktaş yönetimi 'Kalmak istiyorsan kal' diyor"

Mehmet Demirkol: "Beşiktaş yönetimi 'Kalmak istiyorsan kal' diyor"

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sportb'ta yayınlanan beIN Manşet programında Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş yönetimi bu açıklamayla, “Kalmak istiyorsan kal” diyor Şenol Güneş’e. Böyle okunabilir. Olumlu bir şeyler olsun diye yapılan hamle olarak görülebilir. "Yönetimin içinde hocayı istemeyenler var" deniyordu. Fikret Orman’ın da zaman zaman acaba dediğini söylemiştik. Şenol Güneş’in, sözleşmenin maddi tarafıyla ilgili itirazları olduğunu biliyoruz. Bir de Şenol Güneş’in milli takım isteği… Ne amaçlanıyor? Bu, daha önce Türkiye’de görülmüş bir şey mi? Çok hatırlamıyorum. Yapılan açıklamada Şenol Güneş yok. Olumlu bir pencereden bakmak gerekir. Beşiktaş’ın elindeki en önemli asetinin Şenol Güneş olduğunu düşünüyorum."

"Stadyum yaptın, ekonomiyi bir yere getirdin diye hükümranlık mı olacak? Fikret Orman o kadar çok 'ben' dedi ki… Kongre o kadar hızlı öne alındı ki. Birileri karşısına elbette çıkabilir. Demokrasi adına faydası var. Çünkü Fikret Orman da öyle geldi. Neyse ki kimse babadan gelmiyor. Fikret Orman da o şekilde gidecek. Orman’ın Beşiktaş tarihinde yeri, elbette olumlu tarafları kadar olumsuz taraflarıyla da olacaktır. Süleyman Seba'yı da tribünler yolladı. Demokrasiden kimse korkmasın. "

"Ersun Yanal Tolgay’ı ayağa kaldırır, Şenol Güneş de Ozan’ı hayata döndürür. Ama ben iki oyuncudan öyle bir sinyal görmüyorum. Ozan kaç hocayla yapamadı? Ozan’dan çok yüksek beklentim vardı. “Arjantin’de olsaydı Real Madrid peşine düşerdi” demiştim. O dükkanın ürünü olsaydı öyle olurdu demiştim. Ozan’ın hayata dönmesi, benim de kariyerim açısından önemli olabilir. Yanılgılarımdan biridir. Şenol Güneş’i suçluyorum bu konuda. Beni kandırdı."

Etiketler :