Mehmet Demirkol: "Caner'e tazminat ödenmelidir"

Mehmet Demirkol: "Caner'e tazminat ödenmelidir"

NTV Spor'da değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, ceza tartışmasını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Habertürk TV'de yayınlanan Gündem Spor programında Emin Çağlar'ın sorularını yanıtlamıştı.

Çebi, Caner Erkin'e verilen ancak Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Fernando Muslera'ya verilmeyen ceza için sert konuşmuştu.

Bugün NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendiren Mehmet Demirkol, Ahmet Nur Çebi'nin sözlerine destek verdi. Demirkol şunları söyledi:

"Ahmet Nur Çebi yüzde bir milyon haklı. O işi kaldırın. O kuralı kaldırın. Bu ayıptır. Oyuncu bazen söylenir kendi kendine ve ağzından küfür çıkar. Onu nasıl ölçeceksin. Birincisi bu. Caner'e de tazminat ödenmelidir."

ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

Ahmet Nur Çebi, hakeme küfür ettiği gerekçesiyle Caner Erkin'e verilen 6 maçlık ceza ve Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Fernando Muslera'nın görüntülerine rağmen verilmeyen cezalar üzerine konuştu bu durumun adil olmadığı vurgusunu yaptı. Çebi, TFF'ye seslenirken "Bu uygulama Caner'e verilen diğer futbolculara verilmeyen uygulama ortada bir haksızlık olduğunu gösteriyor. Ben adil olmadığını düşünmüyorum. Hem Caner'e verilen, hem diğerlerine verilmeyen cezalar adil değil. Ben burada art niyet aramak istemiyorum, bir şey atladıklarını düşünüyorum. Pek adaletli bir tavır ve tutum olmadı maalesef." yorumunda bulundu.

Etiketler :