Mehmet Demirkol: "Cenk, kartal gibi süzülüyor"

Mehmet Demirkol: "Cenk, kartal gibi süzülüyor"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir maça çıkacak olan Beşiktaş, Vodafone Park'ta Porto ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, maçtan 1 puan alabilmesi halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. Beşiktaş'ta eksik oyuncu bulunmuyor. Karşılaşma bu akşam saat 20:00'da başlayacak.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, karşılaşma öncesinde yorumlamalarda bulundu. Demirkol şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi başka bir şey. Lig ile çok ayrı tutuyorlar. Monaco maçında biraz heyecan vardı. Onun bu akşam olmaması lazım. Beraberlik yetiyor, Fabri maç sonu hala hızlıca degaj yapıyordu. Aboubakar konusuna Cenk tarafından bakmak lazım. Cenk, çok enteresan işler yaptı bu sene. Şampiyonlar Ligi grup analizleri yapıldığında Cenk en iyi 11'lerden birisinde olacak. Cenk, Beşiktaş'ta rekabet ettiği isimlere karşı da bir şeyler kazandı. Yükseldikçe rahatladı. Kartal gibi süzülüyor, kanat çırpmıyor. Vücut dilinde değişik şeyler görüyorum son günlerde. Hakemle falan uğraşıyor, uğraşma. Ama bu akşam Şampiyonlar Ligi seviyesine geri dönecek ve Aboubakar'a karşı da bir maç kazanacak. "Aboubakar mı Cenk mi?" diyorlar. Bugün Cenk "Ne Aboubakar'ı, ben buradayım" diyecek. En zor kısmı halletti, duran bir şeyi çalıştırdı gidiyor. Artık daha da büyüyecek."

Etiketler :