Mehmet Demirkol: "Galatasaray'ın galibiyeti, Beşiktaş futbol takımını yerle yeksan edebilir. Tam tersi olursa da Beşiktaş'ı artık tutamazsın"

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'ın galibiyeti, Beşiktaş futbol takımını yerle yeksan edebilir. Tam tersi olursa da Beşiktaş'ı artık tutamazsın"

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Galatasaray'ı konuk edecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te bir türlü istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, lig lideri Galatasaray'ı yenerek, çıkışa geçmek istiyor. Son 8 maçta yalnızca 2 kez kazanabilen Kara Kartal, Galatasaray'ın 6 puan arkasında yer alıyor. Siyah-beyazlı takım, seyircisi önünde ezeli rakibini yenerek, zirve ile arasındaki puan farkını 3'e düşürmenin hesaplarını yapıyor.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, derbide olası sonuçları değerlendirdi. Deneyimli gazeteci, şu ifadeleri kullandı;

"Başakşehir maçında da böyle düşünmesi lazımdı Tudor'un. Galatasaray, Beşiktaş'ı büyük bir kederin içerisine atabilir. Son 1 hafta 10 gündür, Beşiktaşlıların genel ruh haline bakıyorum Şampiyonlar Ligi'nde bir rekorla çıkmış olmasına rağmen şu anda bir krize çok yakınlar. Galatasaray'ın galibiyeti, Beşiktaş futbol takımını yerle yeksan edebilir. Camia garip bir şekilde buraya geldi. Tudor'un burada net bir darbe ile işi bitirme şansı var. İşte tam tersi olursa Beşiktaş'ı artık tutamazsın. Ligde zaten şampiyonluk adayı eğer darbeyi yerlerse kötü olur Beşiktaş için.

Etiketler :