Mehmet Demirkol: "Newcastle N'diaye'ye 18 milyon veriyorsa, Cenk 50 milyon euro eder"

Mehmet Demirkol: "Newcastle N'diaye'ye 18 milyon veriyorsa, Cenk 50 milyon euro eder"

Milli Takım arası sona erdi. Gözler yeniden Süper Lig'e çevrilmiş durumda...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın başında üçüncü sezonunu geçiren ve ilk iki sezonunda takımı şampiyon yapmayı başaran Şenol Güneş, bu sezon da şampiyon olup üçlemek istiyor. Sezon başında Milli Takım'ın başına geçmesi düşünülen ancak Beşiktaş'tan ayrılmak istemeyen Şenol Güneş, kulüpte kalmıştı. Lucescu'nun kötü sonuçlar alması Günş ismini yeniden Milli Takım'da geçmesine neden oldu.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Şenol Güneş ve Milli Takım konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu "Şenol Güneş, Milli Takımı istiyordu. Fakat Beşiktaş'a söz verdiği için ve iki takımı aynı anda çalıştıramayacağı için sözünden dönmedi. Şenol hoca, Milli Takımı önemsiyor. Çünkü geçmişte yaşananları kafasına taktı. Milli Takım'dan parasını da alamadı hoca. 'Milli görev' diye almasın diyenler var. Yok ya! Çalışmış, hak etmiş vereceksiniz adamın parasını." ifadelerini kullandı.

Newcastle United'ın Galatasaraylı N'diaye ve Beşiktaşlı Cenk Tosun'a olan ilgisi hakkında da konuşan Mehmet Demirkol, "Newcastle United, Ndiaye için eğer 18 milyon Euro veriyorlarsa, Cenk Tosun 50 milyon eder! Ndiaye bu paralara satılmalı, onun yerine iyi bir 8 numara bulunur." dedi.

Etiketler :