Mehmet Demirkol: "Oğuzhan'a bu takımda ihtiyaç var"

Mehmet Demirkol: "Oğuzhan'a bu takımda ihtiyaç var"

Bein Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ı ve yeni transfer Adem Ljajic'i değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Deneyimli gazeteci Mehmet Demirkol, Bein Sports'ta konuştu. Demirkol, Beşiktaş'ı değerlendirirken yeni transfer Adem Ljajic hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Medel olmadan olmaz. Oğuzhan da 8 numarada rahat eden bir oyuncu. Oğuzhan’a bu takımda ihtiyaç var. Fakat; 10 numarada değil. Ljajic’in üstündeki baskıyı da azaltmak lazım. O geldi, işler düzelecek diye bir şey yok. Ayrıca Adem Ljajic’in de yüzde yüz kendisini veren bir Şenol Güneş tedrisatına ihtiyacı var. Şenol Güneş formsuz deniliyor. Bu dönemsel mi, bilmiyorum. Partizan maçı sonrası ben bundan sonra kulüp takımı çalıştırmam, milli takım çalıştırırım demişti."

"Beşiktaş şu anda bizim beklediğimiz havada değil. Babel konusuna gelince… Babel’in sözleşme talebi olabilir. Bu normaldir. Ama bunun maç sonu yaptığı kısa açıklamayla ilgisi olmayabilir. Yönetimlerin de anlayamadığı bir durum var. Futbolcu kontratı ister. İyi oynuyor, katkısı yüksek. Bu başka bir şey. Kazanacağın bir maçı 1 puanla bitirmişsindir, onun duygusallığı vardır. Babel’in maçtaki üzgünlüğü sebebiyle maç sonu açıklaması yapmasına inanmamak mümkün değil. Olabilir."

Etiketler :