Mehmet Demirkol: "Oğuzhan’a kaptanlık vermeye gerek yoktu"

Mehmet Demirkol: "Oğuzhan’a kaptanlık vermeye gerek yoktu"

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Quaresma'nın kasımpaşa ile görüşmesini ve Oğuzhan Özyakup'un açıklamalarını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Mehmet Demirkol'un beIN Manşet programındaki açıklamaları:

"Bir şey mi oldu acaba..."

"Quaresma ve Kasımpaşa kesin gibi duruyor. Bir yalanlama da gelmedi. Abdullah Avcılı ve Avcısız Beşiktaş demek lazım buna. Planlarının içerisinde Quaresma yok anladığımız kadarıyla. Bir maçta yedek kaldı, sonra ayrıldı. Bir şey mi oldu acaba sorusu da insanın aklına geliyor."

"Abdullah Avcı yeniden bir inşa yapıyor. Bu tip değişimlerde ayrılacak oyuncuların olması normal. Avcı’nın içeride birçok oyuncuyla çalışmak istemediğini ben tahmin edebiliyorum ama kontratlar var, güçlü isimler..."

"N’Koudou’nun yetenekleri var, Fransa’da sergiledi ama İngiltere’ye taşıyamadı. Zaten potansiyel oyuncu. Quaresma ise bir tercih. Kendi ülkesi dışında oynatabilen tek teknik adam Şenol Güneş. Mourinho ile bile olmadı."

''Quaresma da ezber bozan bir oyuncu''

"Bugünün şartlarında sağ kanat ve sol kanat oyuncuları için bir metod var ama Quaresma da ezber bozan bir oyuncu işte. Tüm hocalar muhtemelen ‘Bu adamı tutun başka bir şey istemiyorum’ diyor. 2. şampiyonlukta Quaresma orta yapıyor, Cenk ve Babel kafayı vuruyordu."

"Oğuzhan’a kaptanlık vermeye gerek yoktu"

"Oğuzhan’a kaptanlık vermeye gerek yoktu. Burak’a da vermeyin. Ne faydası olacak kaptan olunca? Burak sükuneti ile, arkadaşları üzerinde etkisi, ağırbaşlılığı ile ünlü olmuş bir adam değil ve kimse böyle olmak zorunda değil. Bunu Burak’ın sırtına yüklemenin ne Burak’a, ne Beşiktaş’a faydası var."

Etiketler :