Mehmet Demirkol, Quaresma’nın kaçırdığı penaltıyı değerlendirdi

Mehmet Demirkol, Quaresma’nın kaçırdığı penaltıyı değerlendirdi

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Rizespor'u 4-1'lik skorla mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Bein Sports yorumcusu Mehmet Demirkol, müsabakayı değerlendirdi;

"Beşiktaş’ta kabul edelim ki yönetimle Şenol Güneş arasında bir şeyler var. Tabi ki Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında kalsın. Ama bir problem var. Yokmuş gibi davranmayalım. Bu her kulüpte olabilir. Oyuncularla seyirci arasında da itiş kakış başladı. Mali konular ortada. Acaba Beşiktaş bir çözülmeye mi gidiyor, güçlü bir oyun ortaya koyup altından kalkabilir mi? İşte birinci soru buydu. Taraftar maça geldi. Oyuncular en azından konuyu mesele etmiş. Quaresma başta geliyor. Quaresma oyuna küsmedi, tam tersine gaza bastı."

"Quaresma, Portekizli bir sokak çocuğu. Bir İngiliz aristokratı değil. Niye penaltı atıyor diye sormak garip. Sorabilir tabi de… Bu adam hırslı. 3 asist yaparken, Şenol Güneş’in oyun kaprislerine uyuyor. Bir tane de penaltı kaçırsın. Rahat bırakın yahu. Onu da yapmazsa olmaz. Bundan sonra Vagner Love topun arkasına geçebilir mi, geçebilir. Bir başkaldırıda bulunmuş ve oynamış. Quaresma penaltı kullanabilir. O anda istiyor. Quaresma’ya bunu Barcelona’da atma dersin ama Beşiktaş’ta diyemezsin. Beşiktaş değersiz olduğu için değil, Quaresma’nın ne olduğuna bakacaksın. Bu adam, bir zamanlar Ronaldo’nun da önündeydi."

Etiketler :