Mehmet Demirkol: "Şampiyonluk favorim Beşiktaş"

Mehmet Demirkol: "Şampiyonluk favorim Beşiktaş"

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fanatik TV’de soruları cevaplandırdı.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fanatik TV’de derbiye dair şöyle konuştu:

"Derbide gollü beraberlik bekliyorum. Skor olarak 2-2 tahminim. Beşiktaş bir adım daha önde. Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in tercihi çok önemli. Tudor'un kararı Beşiktaş'ta Oğuzhan ya da Talisca'nın sahada olacağını belirleyecek. Tudor'un yerinde olsam kazanmak için oynarım. Maç öncesinde hakem hakkında konuşmak bana akılcı gelmiyor"

Derbide belirliyici etmen Quaresma

"Quaresma derbide belirliyici oyuncu olur. Rodrigues oynadığı zaman bu hafta olmadı ama Mariano'nun performansı artıyor. Karşılaşmada Ndiaye'nin durumu çok önemli. Ndiaye Osmanlıspor'da oynarken birinci görevi defans değildi. Şu andaki durumu ve görevi çok farklı. Şenol Güneş'in Negredo ve Cenk Tosun'la başlayacağını düşünmüyorum. Negredo iyi bir hamle oyuncusu. Galatasaray şu anda bu konumdaysa bir numaralı etken Tudor'dur. 'Tudor'a rağmen' diyorlar...Yok öyle bir şey"

Orkan'ın potansiyeli belli fakat...

"Galatasaray Sinan Gümüş'ü bekliyor. Beşiktaş'ta Orkan Çınar'ın potansiyeli belli. Orkan'dan umutluyuz fakat Oğuzhan dışarıda kalıyor"

Şampiyonluk favorim Beşiktaş

"Şampiyonluk favorim Beşiktaş, Başakşehir'in bu yarışı sonuna kadar götüreceğini düşünmüyorum. Trabzonspor'un durumunu 2. yarıdaki transferler belirleyecek.  Fakat Rıza Hoca modelini değiştirmeli ve artık büyük takım hocası olmalı"

Tudor'la devam edilmeli

"Derbide Galatasaray'ın eksik mevkisi sol bek.Belhanda veya Quresma maçın yıldızı olabilir. Derbi kaybedilse bile Tudor'la devam edilmeli. Galatasaray şampiyon olabilir"

Fırat Aydınus hakkında flaş sözler...

"Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır'dan 10 kat daha iyi hakem fakat kendisine böyle bir yol seçti"

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :