Mehmet Demirkol: "Talisca, 10 numara gibi oynamaya çalışıyor"

Mehmet Demirkol: "Talisca, 10 numara gibi oynamaya çalışıyor"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Hakemin çaldığı düdük duyulmuyor statta. Caner'in küfrü sırasında müthiş bir gürültü vardı. Müthiş bir ıslık vardı statta. Ali Palabıyık, dünyanın en iyi hakemi olmaya adaydı. Şimdi nerede bilmiyorum. Buradaki temel konu Beşiktaş açısından başka. Beşiktaş dedi ki, "Efendiyim ben, hepinizden farklıyım. Sizde olanlar bizde olmaz." Bunu ben yapın demedim, Beşiktaş yönetimi bu kararı kendi aldı. Beyoğlu'nda büyüdüm. Ben de küfür ediyorum. Kendimi efendi olarak görmüyorum tabii. Caner'in özür dilemesi benim için yeterli.

Talisca bu sene oyununu değiştirmeye çalışıyor. Destek forvetken, 10 numara gibi oynamaya çalışıyor. Avrupa'da destek forvet oynamaya çalışıyor, golleri atıyor. Eğer 10 numara olursa değerine değer katar. Takımın içinde psikolojik durum yoksa sorun yok.

Oğuzhan'ın düşüşü, yeni kontratla ilgili değil. Garip, saçma. Oğuzhan milli takıma gidene kadar çok iyiydi. Fark yaratıyordu. Milli takımda da başarılıydı. Kritik maçlarda birden düştü. Benim iddiam şu. Eğer orada kendi standardında oynasaydı, play-offta olabilirdik. İzlanda maçında bu şansı yakaladı. 30. dakikada vursaydı böyle olmazdı. Pas vermeye çalıştı, onu da veremedi.

Etiketler :