Mehmet Demirkol: "Topunu oyna, Şenol Güneş ile rahat geçinirsin"

Mehmet Demirkol: "Topunu oyna, Şenol Güneş ile rahat geçinirsin"

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yendi ve kötü gidişe dur dedi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te 4 hafta üst üste galip gelemeyen Beşiktaş, bu kötü gidişe Aytemiz Alanyaspor deplasmanında son verdi. Beşiktaş, büyük bölümü 1-1 geçen mücadelenin 86. dakikasında Alvaro Negredo ile bulduğu gol ile birlikte rakibini 2-1 yendi ve kötü gidişatını durdurdu.

Mücadelenin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın yıldız ismi Gary Medel, oyuna girmek istemedi ve onun yerine Necip Uysal oyuna dahil edildi. Karşılaşma sonrasında konuşan Güneş, bu iddiayı yalanlarken, "Ben isim vermedim, yavaş geliyorlardı ben de hızlı gelen Necip'i oyuna aldım" dedi.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli yorumcu "Şenol Güneş ile geçinmek zor olsa da, en basit geçinebileceğiniz adamdır aslında. Yeter ki topunu oyna. enol hoca Medel ve Lens'i istemedi. Fakat topunu oynarsan sorun olmaz. Şenol hocanın canını sıkan en önemi olan Caner-Talisca kavgası. Hala da bu konu yüzünden canı sıkılıyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler :