Mehmet Demirkol: "Tüm bunların olmasını bekleyebilecek güçlü bir yönetim var mı?

Mehmet Demirkol: "Tüm bunların olmasını bekleyebilecek güçlü bir yönetim var mı?

Beşiktaş'ın kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Başakşehir karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı Mehmet Demirkol değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Mehmet Demirkol'un bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

60’lı dakikalara kadar Beşiktaş rakip ceza sahasına bilinçli, çizilmiş bir akınla gidemedi. Başakşehir içinse bu daha kolay oldu. Yukarıda bahsettiğim 2 tandem Clichy ve Caicara ile daralıp genişlemeleri rakiplerinden çok daha iyi yaptılar. Böyle olunca Beşiktaşlılar aşırı enerji sarfiyatına rağmen hemen her seferinde geç kaldılar. Pası bulmakta ya da baskıyı kurmakta. Çabuk oynayan değil acele edip yorulan oldular. Acele Beşiktaş için alan kat etmeye yarayacak pas opsiyonlarının yaratılmasını engelledi. Bütün iş N’Koudou’ya kaldı. O da kafayı kaldırdığında ceza sahasından bir kalabalık bulamadı. Burak ve Adem demarke topla buluşturamadılar. Bu Okan Buruk’un takımı için hep daha kolay oldu. Halbuki insan kendi yarattığı makinenin de zayıf tarafını en iyi kendisi bilmeli. Avcı için hiç öyle olmadı.

Gecenin sorusu

Abdullah Avcı’nın durumu, takımın hocayı, taraftarın kadroyu anlaması zaman alacak. Peki tüm bunların olmasını bekleyebilecek güçlü bir yönetim var mı?

Maçın starı

Burak’ı saçma bir şekilde indirip penaltıya yol açmasa Epureanu. Onun geçen seneki yokluğu ligin kaderini değiştirmişti. Dün de her iki yönlü mükemmel oyununa rağmen maçın kaderini yaptığı hatayla değiştirdi.

Maçın olayı

Kuşkusuz Suat Aslanboğa’nın garip kararları ve sonrasında kontrolü kaybedişi. Ljajiç’e gösterdiği sarı kart kırmızı olarak değerlendirilebilir.

Kısa mesaj

Hakemler işi zorlaştırıyor. Halbuki yapmaları gereken sadece o an olan olayla ilgili bir karar vermek. Çok düşünüyorlar. Geçen haftayı, 5 dakika öncesini maçın sonunu. Bizde bir hakem sorunu yok bir hakemlik sorunu var.

 

Etiketler :