Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş gündemine dair yorumlar

Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş gündemine dair yorumlar

Burak Yılmaz'ın adı yeniden Beşiktaş'la anılmaya başlandı. Mehmet Demirkol'un buna bir yorumu var.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ı istediği ve Yılmaz'ı transfer edebilmek için Trabzonspor'a Tolgay Arslan'ı takasta önermeye hazırlandığı iddiaları dünden beri spor medyasında yazılıyor.

Aynı konuyu bugün de Sabah gazetesi yazdı. beIN Sports Haber kanalında her sabah spor gündemini değerlendiren spor yorumcusu Mehmet Demirkol'a bu konu soruldu. Demirkol, "Burak Yılmaz, Türkiye'de oynayacaksa en uygun kulüp Beşiktaş olur" değerlendirmesinde bulundu.

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, sporun gündemini değerlendirdi. Demirkol'un değerlendirmelerinden Beşiktaş'la ilgili kısımları şöyle:

FATİH TERİM'İN SAVUNMASINDA ŞENOL GÜNEŞ'İ ÖRNEK GÖSTERMESİ

"'Şenol Güneş küfrediyor, neden ceza almıyor' denilmiş. Ama orada söyleniyor da olabilirdi. Bir insanın, kendi kendine küfrederek söylenmesinden ötürü ceza verilemez. Bunları konuşuyor olmamız da rezalet."

"PEPE'Yİ NİYE GETİRMEDİN DEMEZLER"

"Borçlar gittikçe artıyor. 'Pepe olmadığında ve Fatih oynadığında insanlar mutlu olmuyor' dememek lazım. Sen Pepe’yi getirmediysen niye getirmedin demezler. Marcelo ile Tosic kötü mü oynuyordu? Ayrıca Beşiktaş savunması daha iyi olmadı. Sen kendini yıldızını çıkar."

BABEL'İN BEŞİKTAŞ'TAN ZAM İSTEMESİ

"Babel neden zam istiyor? Vida’ya veriyorsun, Pepe’ye veriyorsun. Adam da istiyor doğal olarak. Matteo Ferrari konusunda konuştum diye herkesten küfür yedim. Sonra oynamadan kaç milyon Euro alıp gitti. Bu öngörülemeyen bir şey mi? Bir karar vereceğiz. Genç oyuncu yetiştireceğiz. Hollanda’daki genç bir adam, 'Ben Türkiye’ye bir gideyim. 2 sene oynayayım. Sonra İngiltere’ye geçerim' dedirteceksin. Millet neden Belçika’ya gidiyor? Çok mükemmel bir futbol mu oynanıyor?"

"SEN KÜÇÜLMEK İSTERSİN DE TOLGAY NİYE İSTESİN"

"Doğru kontrat, doğru planlama önemli. Tolgay Arslan konusu, pilav konusu değil. Pilavdan bir şey çıkmaz. Lapa olmasın yeter. Kimsenin parasında gözümüz yok. Kontrat yapıyorsun, sonra küçülelim diyorsun. Sen küçülmek istersin de, Tolgay niye istesin? Kadro mühendisliği önemli. Trabzonspor ile anlaştıktan sonra masadan kalkıp Beşiktaş’a transfer olmadı mı? O oyunculardan biraz soğurum. Tolgay iyi oynadığında hakikaten iyi oyuncu. Bir dönem Çalhanoğlu’ndan daha iyi durumdaydı. Keşke yeteneklerinin ve oyun güçlerinin haklarını verseler de daha sonra kontrata baksalar."

TOLGAY - BURAK TAKASI

"Burak eğer Türkiye’de oynayacaksa en olabilecek yer Beşiktaş gibi duruyor. Taraftar da bir golcü eksikliğinin olduğunun farkında. Bir birliktelik olabilir. Galatasaray ile olmaz, Terim ile arası iyi değil. Başakşehir’in olmayacağı belli. Fenerbahçe olmaz. Tolgay, hatırladığım kadarıyla Trabzonspor ile masadan kalkmıştı. Bu takas konusu makul görünmüyor."

Etiketler :