Mehmet Özdilek: "Quaresma'nın atılmasının ardından net pozisyonlar bulduk"

Mehmet Özdilek: "Quaresma'nın atılmasının ardından net pozisyonlar bulduk"

Beşiktaş, devre arası sonrası evindeki ilk maçta Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Erzurumspor'la 1-1 berabere kaldı ve iki puan kaybetti. 

Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek maç sonu şunları söyledi:

"Çok rakibe pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik. 2. yarı itibariyle biraz daha önde oynamaya çalıştık. Beşiktaş'ın baskıda sorun yaşayacağını biliyordum. Akabinde yakaladığımız pozisyonlar var, doğru tercihleri yapamadık.

1-0'dan sonra psikolojik olarak bir yaslanma var. 1-1'den sonra inanılmaz pozisyonlar yakaladık, golü de atabilirdik. Burada alınan 1 puan bizim için değerli. Moral açısından güzel ama şimdi önümüzdeki maçı kazanmamız lazım.

Hak ettiğimiz bir puan oldu diye düşünüyorum. Takım halinde iyi bir performans gösterdik ama bizim tutanımız iyi, atan için de takviyeler yaptık, biraz süreye ihtiyaçları var. Bazı periyotlarda geriye yaslanma oldu ve burada golü yedik. Quaresma'nın atılmasının ardından net pozisyonlar bulduk. Rakibin dağılacağını tahmin edebildik. 90+4'te maçı bitirebilirdik. Yine de puan almak moral açısından çok önemliydi. Geçen hafta da iyi oynadık ama puan alamadık. Bugün puan almak çok önemliydi"

Etiketler :