Mensah ayağının tozuyla PAOK'a

Mensah ayağının tozuyla PAOK'a

Beşiktaş’ın yeni yıldızı Mensah, dün sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından Nevzat Demir Tesisleri’nin oyuncu, yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Sergen Yalçın’ın, yeni oyuncusunu PAOK’a hazırlamak için yoğun bir idman programı hazırladığı öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlı yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda orta sahasını güçlendirmek için başlattığı çalışma sonunda Kayserispor’dan Bernard Mensah’ı kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki futbolcuyu önceki gece İstanbul’a getiren Beşiktaş Kulübü, başarılı ismi dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirdi.

Tecrübeli oyuncu, kontrollerin ardından Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın’la da görüşen Mensah, başarılı teknik adamdan yeni sezon planlarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Yalçın’ın, yeni oyuncusunu PAOK maçına yetiştirmek için kendisine yoğun bir idman programı hazırladığı bildirildi.

Bonservisi 4.5 milyon Euro

Avrupa’dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Mensah, Galatasaray ve Trabzonspor’un da ilgisine rağmen tercihini Beşiktaş’tan yana kullanmıştı. Siyah beyazlı yönetim, başarılı orta saha oyuncusunu Kayserispor’dan 500 bin Euro karşılığında sezon sonuna kadar kiraladı. Kara Kartal, eğer dönem bitiminde futbolcunun bonservisini almak isterse Sarı-Kırmızılılar’a sözleşmesinde yazan 4.5 milyon Euro’lukopsiyon bedelini ödeyecek. Mensah, Beşiktaş’tan bu sezon 1.2 milyon Euro kazanacak. (Fanatik)

Etiketler :