Mert Nobre: ''Beşiktaş maçı bambaşka olacak''

Mert Nobre: ''Beşiktaş maçı bambaşka olacak''

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre, pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mert Nobre, pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ligin 3. haftasını bay geçen başkent ekibinin teknik direktörü Mert Nobre, 2 maçta alınan 1 puanın yetersiz olduğunu belirterek, "Takımdan daha çok şey bekliyorum. İyi oyuncular, potansiyel var. Bu potansiyeli umarım bu maçta gösteririz." dedi.

Son pas ve bitiricilikte eksikleri olduğunu belirten genç teknik adam, koronavirüs pandemisi nedeniyle hazırlık maçı yapamamalarının taktiksel açıdan yetersizlik getirdiğini belirtti.

Takımın taktiksel ve fiziksel anlamda iyiye gittiğini belirten Nobre, Beşiktaş maçına ilişkin "Bu maçlar her zaman bambaşka maçlar. Her zaman zor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray maçları her zaman zor. Tabii ki bu ligde çok kolay maç yok. Beşiktaş'ın son maçtaki performansı iyi değildi. 4-1 mağlup oldular ama oyuncuları daha hazır. Bambaşka bir maç olacak." ifadelerini kullandı.

Nobre, ilk haftalara göre daha farklı ve iyi bir Gençlerbirliği seytrettirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Performansımızın aşağı yukarı yüzde 50-60'ını sergiledik. İnşallah en kısa zamanda daha iyi olacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :