Mesut Bakkal: "Topla oynasam Beşiktaş beni yenerdi"

Mesut Bakkal: "Topla oynasam Beşiktaş beni yenerdi"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı ekip sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Maç sonunda Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal yayıncı kuruluşa konuştu.

Ajans Beşiktaş - Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20:00'da başlayan mücadeleyi Halis Özkahya yönetti. Gençlerbirliği mücadeleden 2-1'lık skorla galip ayrıldı. Kırmızı-siyahlıların gollerini Vedat Muriqi ve Skecic kaydetti.  Siyah-beyazlı takımın tek golü penaltıdan Cenk Tosun'dan geldi. Beşiktaş'ta Ryan Babel 48. dakikada kırmızı kart gördü.  


Maç sonunda mücadeleyi değerlendiren Mesut Bakkal şunları söyledi: "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Neden dersen, bu maçı baştan sona oynamıştık. Buraya gelmeden, saat altıydı, böyle bir 90 dakikayı oynadık. 10 dakikaya indirdik, aynısı tuttu. Ben topla oynamaya çalışsam, yenerdi Beşiktaş beni. Alan vermedik. Daha disiplinli oynadık. 118'i bulan bir koşu mesefesi, inanılmaz.

Böyle olunca Beşiktaş ile baş ediyorsunuz. Futbolcularıma hep anlatıyorum, 3-4 hafta sonra anladılar ama, temas etmiyorduk. Sarı kart görmüyor, doktor sahaya girmiyordu. Türk futbolunun sorunu bu. Babel'in yaptığı hareket belki kasıtlı değildi ama kart doğruydu. İsteyerek hiçbir oyuncu böyle bir şey yapmaz"

Etiketler :