Mesut Urgancılar isyan etti! "Herkesle hesaplaşacağım"

Mesut Urgancılar isyan etti! "Herkesle hesaplaşacağım"

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, Sergen Yalçın ve 60 milyon Euro'luk kripto para anlaşmasını engellediği iddialarına isyan etti. Urgancılar, "2.5 yıldır gıkım çıkmadı. Herkesle hesaplaşacağım" dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, sosyal medya üzerinden isyan etti! Urgancılar, attığı tweet'te sosyal medya üzerinden sürekli hakkında yalan paylaşımlar yapıldığını vurgulayarak, hesaplaşacağını yazdı.

Ezeli rakipler Fan Token'e girdi

Ezeli rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kripto para piyasası enstrümanlarından Fan Token işine girse de Beşiktaş, bu alana henüz girmiş değil. Önümüzdeki dönem yönetimde yer almayacağını açıklayan Adnan Dalgakıran, kulübe 70 milyon dolar gelir sağlayacak kripto para projesini yönetime kabul ettiremediğini belirtmişti.

Urgancılar mı Başkan Çebi mi istemedi?

Ramazan ayında verilen iftarda gazetecilerle sohbet eden Dalgakıran, Urgancılar'ın projeyi engellediği iddiasını yalanlamıştı. Dalgakıran aksine konuya dair bilgi verdikten sonra Urgancılar'ın da ikna olduğunu anlatmıştı. Siyah beyazlı kulüpte başkana yakın kaynaklarsa kripto para piyasasında mevzuatın oluşmaması nedeniyle Ahmet Nur Çebi'nin yavaş hareket ettiğini kaydetmişti.

Adnan Dalgakıran'ın sözünü ettiği 70 milyon dolarlık projeyi ilk Ajansspor yazmıştı. Ajansspor, 28 Ekim 2021'de verdiği özel haberde Beşiktaş'ın, 600 milyon liralık gelir sağlayacak olan Fan Token projesinde Kointra isimli firmaya anlaştığını duyurmuştu. Haberde uzun vadede gelirin 1 milyar 200 milyonu bulabileceği de kaydedilmişti.

Sermaye artırımıyla 150 milyon dolar

Öte yandan Adnan Dalgakıran, söz konusu iftardaki sohbette Fan Token'ın yanı sıra sermaye artırımına da giderek toplamda 150 milyon dolarlık bir gelir yaratmak için çalışma yürüttüğünü ancak bunun yönetimden geçmediğini vurgulamıştı. Dalgakıran, projeye onay verilmesi halinde kulübün borç yükünü büyük ölçüde eritebileceğini savunmuştu. (Ajansspor)