Mete Kalkavan'nın karnesi - Mete Kalkavan'nın yönettiği maçlar (07.02.2019 Son Durum)

Mete Kalkavan'nın karnesi - Mete Kalkavan'nın yönettiği maçlar (07.02.2019 Son Durum)

Mete Kalkavan haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Mete Kalkavan ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Mete Kalkavan'nın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Mete Kalkavan'nın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 23 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Mete Kalkavan istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 14 galibiyet elde ederken, 4 kez de mağlubiyet yaşadı. Kalkavan'nın maçlarında Beşiktaş 5 kez de berabere kaldı.

Mete Kalkavan Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Kalkavan, 44 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 56 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 4 kez kırmızı kartına başvuran Mete Kalkavan, rakip takımlara karşı hiç kırmızı kart kullanmamıştır.

Mete Kalkavan istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Mete Kalkavan'nın yönettiği 280'den fazla maçın yüzde 48'ini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 28'ini deplasman takımları kazanmıştır. Mete Kalkavan maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 24 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Mete Kalkavan'nın sarı kart gösterme oranı maç başına 4,56 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,23 olduğunu gösteriyor.

Mete Kalkavan yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Kalkavan, kariyeri boyunca 280'den fazla maç yönetmiştir. 1999 yılından beri hakemlik yapan Mete Kalkavan, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Mete Kalkavan kimdir? Mete Kalkavan nereli? Kaç yaşında? Mete Kalkavan'nın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Mete Kalkavan TFF resmi sitesine göre 12975 lisans numaralı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mühendistir. Mete Kalkavan Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 14 Eylül 2003 tarihinde Süper Lig maçı yönetmiştir.

1980 yılında doğan Mete Kalkavan'nın babası eski CHP Samsun milletvekili Ahmet İhsan Kalkavan'dır. Kalkavan'ın babası 14 yıl süreyle Samsun Yolspor, 2,5 yıl ise Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeliği'nde bulunmuştur. 1999 yılında çıktığı ilk maç PAF Ligi'nde oynanan 1. yardımcı hakem olarak çıktığı İstanbulspor - Altay maçıydı. İlk Süper Lig maçı 14 Eylül 2003 tarihinde oynanan Ankaragücü - Denizlispor maçıdır. Orta hakem olarak görev yaptığı ilk maç ise 2011 yılında Gençlerbirliği-Konyaspor maçıdır. Halen Süper Lig hakemi olarak görev yapmaktadır.

Mete Kalkavan Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Mete Kalkavan Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Mete Kalkavan'nın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Mete Kalkavan'nın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.