Metin Albayrak: "Hedefimiz Avrupa'da ilk 10"

Metin Albayrak: "Hedefimiz Avrupa'da ilk 10"

Siyah-Beyazlı yönetici Metin Albayrak, derbide aldıkları farklı galibiyetin kendilerini mest ettiğini söyledi. Albayrak, “Lige odaklanırsak neler olacağını gördük. En büyük hedefimiz başarıyı sürekli hale getirmek ve her sezon şampiyon olmak” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray ile yaptıkları derbi maçta, çok güzel bir futbol ortaya koyarak farklı galibiyet aldıklarını söyledi. Albayrak, yaptığı açıklamada, “Galatasaray karşısında ortaya koyduğumuz futbol, 3-0’lık skorun önüne geçti. Tabii ki 3-0’lık galibiyet çok güzel. Maç daha farklı bir skorla da bitebilirdi. Özellikle ikinci yarı müthiş oynadık. Beşiktaş, Türkiye’deki bütün futbolseverlere keyif verdi. İnsanların tribüne gitmediğini söylüyorlar ama Beşiktaş’ın stadındaki durum ortada. Müthiş oynuyoruz ve taraftarlarımız her maç bizi destekliyor” diye konuştu.

‘Hedef avrupa’da ilk 10’

Siyah-Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki iyi futbolunu Süper Lig’e geç de olsa taşıdığını söyleyen Metin Albayrak, “Lige odaklanırsak neler olacağını gördük. Galatasaray karşısında bunun olabileceğini gösterdik. Oyuncularımız müthiş mücadele verdi. Derbide alınan galibiyete rağmen ligde şampiyon olmadık. En büyük hedefimiz başarıyı sürekli hale getirmek ve her sezon şampiyon olmak. Avrupa’da da ilk 10 takım arasına girmek istiyoruz” yorumunu yaptı.

‘Taraftarın etkisi çok fazla’

Takımda birbirleriyle iyi anlaşan teknik ekibin ve oyuncuların olduğunu anlatan başarılı yönetici, “Futbolumuz göze iyi geliyor. Beşiktaş artık büyük takım kimliğine büründü. Üst üste şampiyonuz. Tecrübeyi üzerine koyarak bugünlere geldik. Beşiktaş, büyük maçlarda nasıl oynayacağını, o atmosfere nasıl çıkacağını biliyor. Bunda hoca faktörünün yanında Vodafone Park ve taraftarın etkisi çok fazla. Müthiş bir atmosfer oluşturuyoruz” sözlerini sarf etti. (Fanatik)

Etiketler :