Metin Albayrak: "Vodafone Park'ta taraftarımızla birlikte çeyrek finale çıkmak istiyoruz."

Metin Albayrak: "Vodafone Park'ta taraftarımızla birlikte çeyrek finale çıkmak istiyoruz."

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Biz birinci torbadan gelmemeize rağmen ikinci torbadan gelen rakiplerde Avrupa'nın çok büyük takımlarıydı. Bunlardan bir tanesi de Bayern Münih'ti. Bayern Münih, Avrupa'da bu kupayı daha önce 5 kere kaldırmış büyük bir camia. Ama biz 2 sene üstüste şampiyon olmuş ve Avrupa'da son 2 senedir iyi giden iyi işler yapan bir Beşiktaş'ız. Biz oraya kendimize güvenerek, takımımıza ve hocalarımıza güvenerek gidiyoruz. İlk maçın orda olması bizim için bir avantaj. İnşallah ordan avantajlı bir skorla evimize gelip Vodafone Park'ta taraftarımızla birlikte çeyrek finale çıkmak istiyoruz. En büyük temennimiz bu." ifadelerini kullandı.

Süper Lig durumunu değerlendiren Albayrak, "Ligde geçen seneye göre biraz gerideyiz. Ama bu tabiki telafi edilmeyecek demek değil. Geniş bir kadroya ve güce sahibiz. Son iki maçımızı kazanıp devreye kendimizi atmak istiyoruz. Çünkü çocuklar çok yoruldu gerçekten. İkinci yarıda bizi zorlu bir fikstür bekliyor. Bizim en büyük hedefimiz 3. kere şampiyon olmak. Biz şu anki ekibimizden çok mutluyuz. Derin bir kadroya sahibiz." dedi.

Transferler hakkında da konuşan Metin Albayrak, "Hocamız, başkanımız hepimiz oturup bir istişare yapacağız ihtiyaç gereken yerlere takviye yapabiliriz ama şu an öyle bir şey gözükmüyor. Tabii bu futbol bizim oyuncularımıza talepler gelebilir. Biz o an cazip bir teklif olursa satabiliriz onun yerine oyuncu alabiliriz.  Ama şu anda biz devre arasında bir takviye yapmayı düşünmüyoruz. Cenk'in ayrılmasını istemiyoruz bize çok büyük katkısı var. Kendisini her geçen gün geliştiriyor. Bugün Avrupa'ya baktığınızda Cenk düzeyinde çok az santrafor var. O yüzden ona gelen teklifler gayet normal. O da bizi çok mutlu ediyor tabiki kulübümüzün ve Cenk'in menfaati doğrultusunda bunları değerlendireceğiz. Eğer uygun bir teklif olursa o zaman olabilir şuan öyle bir durum yok. Cenk bizim evladımız." 

Etiketler :