Metin Albayrak'tan taraftar açıklaması! "Biz UEFA'ya kesin bilgi verdik"

Metin Albayrak'tan taraftar açıklaması! "Biz UEFA'ya kesin bilgi verdik"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak Fransa'da konuştu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki ilk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Monako'da şunları söyledi: "Bu maçın havası farklı olur. Her takımın kötü oynama lüksü vardır. Biz bütün kamuouyunu 2 senedir iyi futbolla alıştırdığımız için bunlar söyleniyor. Beşiktaş bunun üstesinden kalkacaktır. Hepimiz bu maçın bilincindeyiz. Sadece bizim değil ülkemiz için de önemli.

Biz UEFA'ya kesin bilgi verdik. Türk pasaportu taşıyan kim olursa olsun Monaco tarafından kimse içeri sokulmayacak. Çift pasaport taşıyanlara birşey yapamayız. Biz taraftarımızdan korktuğumuzdan değil, Lyon maçında yaşadığımız haksız olaydan dolayı muzdaribiz.Umarım kazasız belasız atlatırız."

Etiketler :