Metin Tekin: "Beşiktaş'a forvet lazım"

Metin Tekin: "Beşiktaş'a forvet lazım"

Sabah Gazetesi Spor Yazarı Metin Tekin, Beşiktaş'a dair bir yazı kaleme aldı.

Ajans Beşiktaş - Eğer Şenol hoca Negredo ve Love'dan kurulu bir rekabette benim ilk santrforum Larin diyorsa bu ikiliden vazgeçtiğini söyleyebiliriz. Beşiktaş'ın bir golcüye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. 20 golü bulunan Talisca'nın takımdan ayrıldığını düşünürsek bir forvet arkasına da ihtiyaç var

Beşiktaş yeni sezonda hangi bölgeye transfer yapmalı? Şenol Güneş'in özellikle forvet ve bir sağ bek istediği söyleniyor. Buna katılır mısınız?

Mevcut kadronun üzerine düşünürseniz farklı, satılacak oyuncular üzerinden düşünürsek farklı bir transfer politikası izlenecektir. Ama bugün 20 gollü bir Talisca'nın gittiğini düşünürsek, o bölgeye hem yaratıcılık hem skor anlamında takviyeye ihtiyaç var. Şenol hocanın bir sağ bek istediği söyleniyor. Sadece Gökhan Gönül ile tüm sezonu götüremeyebilirsiniz. Alternatif yaratmak mantıklı olan. Şenol hocanın "Larin benim ilk santrforum" söylemi ona güvenini gösteriyor ama yine de bir santrfor ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bütün bunları söylerken de kadronun korunacağı ihtimali üzerine konuşuyorum.

Beşiktaş hem Negredo hem de Love'dan kurtulmak istiyor. Bu tercihi doğru buluyor musunuz?

Vagner Love ve Negredo'nun Şenol hocanın penceresinde yeterli olmadıklarını söyleyebilirim. Eğer Şenol hoca Negredo ve Love'dan kurulu bir rekabette benim ilk santrforum Larin diyorsa, bu ikiliden vazgeçtiğini söyleyebiliriz. "Yeteri kadar denedim bu ikisi de yeterli değil" anlamına gelir. Beşiktaş'ın, ekonomik gerçekler doğrultusunda kendisini hedefe taşıyacak kaliteli bir oyuncu alması daha doğru gözüküyor. (Sabah/Metin Tekin)

Etiketler :