Metin Tekin: "Fenerbahçe'nin nesi güçlü Beşiktaş'tan? Silahı olmayan bir takıma karşı niye kapanırsınız?"

Metin Tekin: "Fenerbahçe'nin nesi güçlü Beşiktaş'tan? Silahı olmayan bir takıma karşı niye kapanırsınız?"

Metin Tekin, Süper Lig'in 6. haftasındaki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile ilgili konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yarın akşam Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi spor yazarı ve yorumcusu Metin Tekin, derbi hakkında bir değerlendirmede bulundu.

İşte Tekin'in açıklamalarından satırbaşları:

"Deplasman mantığında oynamanız için karşıdakini güçlü görmeniz lazım. Beşiktaş'ın ve Şenol hocanın Fenerbahçe kadrosu güçlü dediğini düşünmüyorum. Kayseri oynadı ve yendi. Bu yeni kadro, ben senden daha güçlüyüm diyebileceğiniz bir kadro. Dikte ederseniz, başarılı da olabileceğiniz bir kadro.

Fenerbahçe'nin nesi güçlü Beşiktaş'tan? Silahı olmayan bir takıma karşı niye kapanasırsınız? Beşiktaş'ın daha iyi oynadığını görmek için istatistiğe gerek var mı? Tek şey var, o da derbi olması, bir de Kadıköy'de. 

Ben Beşiktaş'ta Tolgay - Oğuzhan oynayacağını düşünüyorum. "Negredo konusunda Şenol hocanın şuçu yok, yönetim biraz ne yapacağına karar veremedi. Şimdi Larin ile Love var. Bence santraforu hala kafasında belli değil.

Vagner Love'un idman performansı da önemli, elektrik almıyor olabilir. Babel ile başlayabilir bu maç için, Love'u belki kaybedebilir. Larin'de yeniyi arıyoruz ama Love'da olanı ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Larin birlikte oyunu seven değil, en sonra iş yapan bir oyuncu. Ljacic, Love ile verir ve alır ama bu maç özelinde Vagner Love olabilir gibi.

Etiketler :