Miguel Borja'da öenmli gelişme! "Ne olacağını göreceğiz"

Miguel Borja'da öenmli gelişme! "Ne olacağını göreceğiz"

Brezilya basını, Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya attı. Gözlerin çevrildiği isimden de açıklama var.

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman'ın, "Transfer için oyuncu satmayı bekleyeceğiz" açıklamasının ardından Beşiktaş için flaş bir isim iddia ortaya atıldı. Brezilya basını, gelecek sezon Palmeiras'ta forma giymek istemeyen santrfor Miguel Borja'yı, Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Ayrıca aynı şekilde Yeşil-Beyazlı kulübün de 26 yaşındaki golcüye gelecek sezonun kadro planlamasında yer vermeyeceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Palmeiras ve Borja'nın karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmak istemesi nedeniyle bir bilgiye daha ulaşıldı. Brezilya ekibinin, Kolombiyali santrforun satışında zorluk çıkarmayacağı aksine kolaylık sağlayacağı haberde yer aldı.

Tecrübeli futbolcunun, artık Avrupa'da forma giymek istediği ve bu yüzden Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakacağı belirtildi. Brezilya'dan UOL Esporte'ye göre ise siyah-beyazlılar henüz resmi bir teklif sunmadı.

Borja'dan açıklama var: "Ne olacağını göreceğiz"

Kara Kartal'ın listesinde bulunan Palmeiras'ın Kolombiyalı golcüsü Miguel Borja'dan flaş açıklama geldi. Brezilya'dan UOL Esporte'ye göre; siyah-beyazlılar henüz resmi bir teklif sunmadı.

Kolombiyalı santrfor ise ilginin olduğunu belirterek, "Şu anda kulüpte çalışmaya devam ediyorum. Biraz güven kazanmam lazım. Önümüzdeki günlerde ne olacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde 241 maça çıkan Borja, 93 kez rakip fileleri havalandırdı. (Fanatik & Fotomaç)

Etiketler :