Milli kaleciden Beşiktaş itirafı

Milli kaleciden Beşiktaş itirafı

Sivasspor kalecisi Ali Şaşal Vural'dan ilginç Beşiktaş itirafı...

Ajans Beşiktaş - Sivasspor file bekçisi Ali Şaşal Vural, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu:

"BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞMIŞTIM"

"Sezon öncesi Süper Lig'den birçok kulüple görüştüm fakat son gün Sivasspor'a transfer oldum. Flaş transfer yapamamda en büyük sorumlu benim. Burada benim yaptığım kişisel hatalar daha çok ön planda diyebilirim. Böyle fırsatlar da az gelir bir futbolcunun önüne. Beşiktaş ile anlaşmıştım. Diğer büyük kulüplerle de görüşmem olmuştu. Fakat bu her şeyin bittiği anlamına gelmedi.

Buraya geldiğimde ben çok zorlu bir dönem geçirdim. Benim için çok zordu. Görüştüğüm kulüplerden sonra bir alt lige gelmek benim için zorlu bir süreçti. 2 aylık dönemden sonra kendimi toparlayıp, daha çok her şeyin farkına vardım. Bir daha yapabilirim bir daha aynı seviyeyi yakalarım dedim. Bunun için çalıştım. Çok şükür bu yönde iyiyim. Takımda iyi gidiyor. Başka bir şey düşünmüyorum. Artık yaptığım hatalardan ders aldım. Nerede ne hata yaptığımı biliyorum. Bir defa gelir böyle fırsatlar bir futbolcuya fakat ben inanıyorum ikinci defa getireceğim o fırsatı" (Ajansspor)