Milosevic Beşiktaş'ı mest etti!

Milosevic Beşiktaş'ı mest etti!

Beşiktaş’ın gündemine yeniden Alexander Milosevic girdi.

Siyah-beyazlıların 2015 yılında büyük umutlarla transfer ettiği Alexander Milosevic, Slaven Bilic döneminde şanssız bir sakatlık yaşamış ve kadroda kendine çok fazla yer bulamamıştı. 

Şenol Güneş’in oyun planında da kendine yer bulamayan Milosevic, geçen sezon Hannover’a bu sezon da Darmstadt’a kiralandı.

İki sezondur Bundesliga ekiplerine kiralanan İsveçli yıldız, özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekmeye başladı.

Bu oyuncunun sözleşmesini bir sene daha uzatarak, bir transfer uyanıklığına imza atan Fikret Orman’a tebrikler de geldi. Bazı yöneticilerin, “Başkan eğer sözleşmeyi uzatmasaydın, kesinlikle bu oyuncuyu bedava kaptırırdık” dedikleri ortaya çıktı.

24 yaşındaki stoper, bu sezon Darmstadt ile 12 maça çıkarken, bin 50 dakika sahada kaldı.  Almanya kupası mücadelesinde de 90 dakika görev alan Milosevic, bir de asist yaptı. Şimdiden bazı kulüplerin transfer merceği altında olan Milosevic’in sözleşmesini bir sene daha uzatan Fikret Orman’ın ise yakın çevresine “Bundan sonra aldığımız oyuncudan zarar etme dönemi geride kaldı. Milosevic inandığım bir oyuncu olduğu için onun sözleşmesini uzattım. Sezon sonunda durumuna bakacağız” dediği öğrenildi. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)