Mirin giyeceği forma numarasını açıkladı!

Mirin giyeceği forma numarasını açıkladı!

Beşiktaş'ın yeni transferi Mirin, basın toplantısı düzenliyor...

Ajans Beşiktaş - Bu sabah Beşiktaş'la ilk antrenmanına çıkan Mirin, basın mensuplarının sorularını cevapladı:

"Burada bulunduğum için çok mutluyum. Türkiye'de, Beşiktaş'ta olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş'ın bana birkaç senedir ilgisi vardı. Sayın Ali Naibi, sürekli çevremdeydi.

Burada çok kaliteli bir oyuncu grubu var. Takıma fayda sağlayacağıma inanıyorum. Bu kulübün renklerini en iyi şekilde temsil etmek için buradayım. Fikret Orman, Serdar Adalı ve Şenol Hoca'ya bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Tercihimin doğru olduğuna inanıyorum. Kulübü en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım.

PSV'de güzel günler geçirdim. Birçok kupa kazandık. Kutlamalarda da her şey güzeldi. Burada da kupalar kazanacağım. Kutlamalarda belki de daha güzellerini yapacağım. Adriano, Quaresma gibi oyuncuların kaliteleri sorgulanmaz ama antrenmandaki heyecanlarını görünce etkileniyorsunuz. PSV'ye gittiğim dönemde Cocu oradaydı, farklı yönetim vardı. Ben PSV ile ligde, Şampiyonlar Ligi'nde maçlara çıktım. Ama yönetimde farklı değişiklikler oldu ve hocanın farklı planları nedeniyle oynamadım. Ayrılma sebebim kesinlikle kırgınlık değil.

Pepe hayranlık duyduğum bir oyuncu. Ben farklı bir tarza sahibim. Benim için en önemli şey takıma katkı yapabilmek. Savunmada ya da oyun kurmada takıma yardım edebilmek. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Fikrimi kesinleştirebilmem için farklı görüşlere ihtiyacım yoktu.

(Cocu ile gelmeden görüştü mü?) Bu benim hayatım, ailem de buraya gelmemi istedi ve sonuçta bu kararı verdim.

Oyun stilim agresif bir yapıda. Hakemler Hollanda'da temasa dayalı oyuna pek izin vermiyorlar. Türkiye'de gördüğüm kadarıyla temaslı oyuna biraz daha izin veriliyor, tolerans ediliyor. Sahadaki oyun yapısını anlamak için Türkçe derslerine başlayacağım.

Beşiktaş'ta 15 numaralı formayı giyeceğim ama özel bir anlamı yok. Lakabım da kısaca İSİ."

Etiketler :