"Monaco kutlaması bitti, artık lige döndük"

"Monaco kutlaması bitti, artık lige döndük"

Kartal’ın Portekizli yıldızı Monaco zaferini unuttuklarını söyledi ve ekledi: “Kutlamamız bir gün sürdü. Artık lige döndük. Son haftalardaki kayıpları telafi edeceğiz”

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 3 asisti olan Ricardo Quaresma, zafer sarhoşu olmadıklarını söyledi. Portekizli yıldız, “Grupta 3’te 3 yapmak elbette önemli. Fire vermeden ilerliyoruz. Önemli mesafe katettik. Ancak kutlamamız maçtan bir gün sonra bitti. Böyle de olması gerekiyor. Artık lige döndük. Son haftalarda yaşadığımız kayıpları telafi etmeye başlayacağız” dedi. Cenk Tosun’un golünde nokta atışı bir orta yapan ve takım arkadaşından büyük övgü alan Q7, “Cenk’e teşekkür ediyorum. Ancak radar var diyerek sanki biraz abartmış. Ben sadece işimi yapıyorum. Benim öncelikli görevim arkadışımı pozisyonlara sokup, asist yapmak” ifadesini kullandı.

‘Başarı hepimizin’

Tecrübeli futbolcu sözlerini şöyle noktaladı: “Ortada başarı varsa takım olarak başarılıyız, başarısızsak da bu yine takımın suçudur. Tüm oyuncuların hedefi büyük. En iyi şekilde takım oyununu sahaya yansıtıyoruz ve her geçen süreçte daha iyi oluyoruz” (Fanatik)

Etiketler :