Monaco maçı için galibiyet yemini!

Monaco maçı için galibiyet yemini!

Beşiktaşlı futbolcular Fransa'daki dev maçta kötü gidişe nokta koyacaklarına inanıyor.

Ajans Beşiktaş - Gençlerbirliği'ne deplasmanda yenilerek lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta futbolcular, Monaco maçını kazanmak için galibiyet yemini etti.

Ligdeki son maçta motivasyon eksikliği yaşadıklarını dile getiren siyah-beyazlı oyuncuların, "Bu kadar kötü oynamaya hakkımız yoktu. Bir kaç arkadaşımız dışında hepimiz kötüydük. Monaco maçı ne kadar önemliyse, Gençlerbirliği maçı da o kadar önemliydi. Babel'in kırmızı kartı planları değiştirdi ama biz 10 kişi bile bu ligde her takıma zorluk çıkartabiliriz" dedikleri öğrenildi.

Beşiktaşlı futbolcular, Monaco maçının çok farklı olacağını da dile getirdi. Siyah-beyazlıların, "Bazı büyük maçlar tabii ki motivasyon açısından çok daha farklıdır ama bu, bizim maç seçtiğimiz anlamına gelmez. Milli aradan sonra konsantrasyon eksikliği yaşadık. Taraftarı çok üzdük. Monaco maçında hepimiz çok iyi oynamalıyız. Porto ve Leipzig maçları gibi büyük bir coşku ve istekle mücadele etmeliyiz. Fransa'dan galibiyetle dönersek hem tarihe geçmiş olacağız hem de gruptan çıkma anlamında müthiş bir avantaj yakalayacağız. Bu maçla birlikte beyaz sayfa açmalıyız" ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN UYARI

Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş'in de takıma uyarılarda bulunduğu bildirildi. Güneş'in, "Şampiyonluk yarışında kayıplar olabilir. Takımın yarısı milli maçlardan döndü. Bu süreçteki puan kayıplarını telafi edebiliriz. Yeni bir başlangıç için Monaco'dan iyi bir skorla ayrılmalıyız" diye konuştuğu vurgulandı. (Milliyet)

Etiketler :