"Mükemmel oynadık, her takımı yenebiliriz"

"Mükemmel oynadık, her takımı yenebiliriz"

12 Dev Adam, Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki ilk galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - A Milli Basketbol Takımımız, Avrupa Basketbol Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Büyük Britanya ile karşılaştı. İlk çeyrek itibaren maçı önde götüren 12 Dev Adam, müadeleyi 84-70 kazandı. Türkiye, ilk maçta Rusya ile karşılaşmış ve son topta kaybetmişti. Milli takımda en skorer isim 24 sayıyla Melih Mahmutoğlu oldu.

Mücadelenin ardından Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Sarıca şu ifadeleri kullandı: "Daha başındayız. Dün belki takımın üstünde gerdinlk vardı. Genç arkadaşlarımız vardı bugün süre alan. İniş çıkışlarımız vardı. Maçı kazanırken, daha büyük kazanımlar elde ediyorusunuz. Melih ve Semih'in ilk yarıdaki tempoları önemliydi. Mükemmel oynadık. İkinci yarıda yorgunlukla beraber yüzdeler düştü. Kazanmak önemliydi. Sonunu iyi bitirdik. Pazartesi kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Herkesi, yenebiliriz. Pazartesi günü eğer içeriyi kontrol edebilirsek, Sırbistan'ı yenebiliriz. Yarın konuşacağız. Yarınki idmanın dışında Pazartesi mental olarak hazır olmalıyız. Tecrübemiz eksik. Pazartesi günü sahada mental olarak hazır olacağız. Sırbistan'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız."

Etiketler :