Murat Şahin, Antalyaspor golünün öncesi yaşanan taç pozisyonunu değerlendirdi

Murat Şahin, Antalyaspor golünün öncesi yaşanan taç pozisyonunu değerlendirdi

Murat Şahin, Antalyaspor golünün öncesi yaşanan taç pozisyonunu değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Antalyaspor golünün öncesi yaşanan taç pozisyonunu değerlendirdi. Topun, Boyd'a dışarıdayken çarptığını belirten Şahin, ''Taç gözümün önünde oldu. Boyd'a dışarıdayken çarpıyor top, ben ona itiraz ettim. Maç genelinde de hakemlerin düzgün bir yönetim gösterdiğini düşünmüyorum şahsen.

Maç genelinde de hakemlerin düzgün bir yönetim gösterdiğini düşünmüyorum. Hakemlerin tartışılmasının en büyük noktası maç içinde iki tarafa aynı şeyi vermemeleri. Bir tarafa aynı faule sarı kart verip diğerine faul vermiyorlar. Hakem tartışmalarının büyük nedeni bu, standartları yok, iki taraf adına da söylüyorum

Maçın genelinde, özellikle ilk 45 dakikada çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Oyuna daha hakim, ne yaptığını bilen, daha iyi görüntü veren bir takımdık. Antalyaspor'un kapanan ve kontratak oynayan, rakibin hatalarını kovalayan bir takım olduğunu düşünüyorduk" diyen Murat Şahin, "1-0'dan sonra iki pozisyon var, ikiyi atmak lazım böyle maçlarda. Bugün başaramadık ama önümüzdeki maçlarda daha iyi olacak. Sezonun çok başındayız, hem oyunumuzu geliştirip hem de performansları artırarak daha iyi olacağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler :