Murat Şahin: ''Hakemlerin standardı yok''

Murat Şahin: ''Hakemlerin standardı yok''

Halil Umut Meler’in verdiği kararlara tepki gösteren Şahin, “Hakemlerin düzgün bir maç yönettiğini düşünmüyorum” dedi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yardımcı antrenörü Murat Şahin, hakeme ateş püskürdü. Şahin, "Taç gözümün önünde oldu. Tyler'a dışarıdayken çalınıyor. Bize verilmesi gerekirken rakibe verildi. Hakemlerin düzgün bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Maç içerisinde iki tarafa aynı şeyler verilmiyor. Tartışmaların büyük nedeni bu. Standart yok" diye konuştu.

İlk yarı kötü olmadıklarını ifade eden Murat Şahin, "Hakim ve daha ne yaptığını bilen bir takımdık. İyi analiz ettik rakibi. 1-1 olmasına rağmen Ersin'in kurtarış yaptığını görmedim. Eksikler düzelecek zamanla. 2 puan kaybettik. Galip gelmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. 2'yi atmak lazımdı. Aramıza katılacak oyuncular var. Hepsi bir araya geldiğinde; 6. haftada eksiklerini gidermiş bir Beşiktaş'ı sahada bulacaklar." ifadelerini kullandı.

SON SÖZ VİDA'DA

Siyah-beyazlılar, 3.4 milyon Euro'luk yüksek maaşı nedeniyle satmak istediği Domagoj Vida için Roma kulübüyle el sıkıştı. Ancak bu transfer Hırvat futbolcuya takıldı. Tecrübeli stoper, hem Beşiktaş'ta kazandığı rakam nedeniyle hem de İstanbul'da mutlu olduğu için kararsız kaldı. İtalyan kulübünün Vida'ya 3 milyon Euro artı bonuslar üzerinden 3 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Bu arada 31 yaşındaki oyuncunun Suudi Arabistan'dan gelen 4 milyon Euro'luk teklif karşılığında ise 5 milyon Euro talip ettiği belirtildi.

FORVET TRANSFERI BİTİYOR

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, taraftara golcü müjdesi verdi. Kocadağ, "Forvet transferi bu hafta bitecek. Nikola Kalinic veya başka birinin ismini vermek istemiyorum, zaten göreceksiniz." diye konuştu. (Sabah)

Etiketler :