Mustafa Denizli: "Talisca'nın görevini ne Tolgay, ne Oğuzhan yapabilir"

Mustafa Denizli: "Talisca'nın görevini ne Tolgay, ne Oğuzhan yapabilir"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaştı. Siyah-beyazlılar mücadeleyi 3-1 kazandı. Mustafa Denizli, maç sonunda karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Bornova Stadı'nda oynanan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetti. Beşiktaş karşılaşmayı 3-1 kazandı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Anderson Talisca, Ryan Babel ve Cenk Tosun kaydetti. Göztepe'nin tek golü Nabil Ghilas'tan geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 21'e yükseltti.

TRT yorumcusu Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı Göztepe maçını yorumladı. Denizli şu yorumlarda bulundu: "Normal şartlarda baktığımız zaman Beşiktaş galibiyete yakın taraftı. Bu akşam şampiyonluk yolunda önemli bir rakibi mağlup etti. Gollerin  haricinde birçok gol pozisyonu yakaladı. Babel bu akşam sahanın en iyilerinden olup, çok çalıştı. Orta yapıyor, gol pozisyonu üretiyor, pas atıyor, yaratıcı bir isim Babel.


Talisca çok farklı bir isim, akılda kalıcılığı var. Normal şartlarda Talisca'nın görevini  ne Tolgay ne Atiba ne de Oğuzhan yapabilir. Yaratıcı özelikleri çok, frikik atıyor, top taşıyor, gol atıyor bunlar çok önemli. Portekiz Ligi'nde olsaydı şu an bu performansla kulübü Talisca'yı bırakmazdı. Burada çok iyi ortam yakaladı. Beşliktaş'ın özellikle savunmadaki isimlerdende gol gelebiliyor.Özelikle Caner'in oynadığı maçlarda golleri bulabiliyor.Yine Pepe atıyor,Tosiç atıyor! Beşiktaş savunmada çok iyi performans ortaya koyuyor.

Göztepe'nin sezon başından beri çok iyi grafiği vardı ama Başakşehir maçı ile bozuldu. Bu akşam Beşiktaş karşısında kötü müydü? Hayır. Çok pozisyona girdiler, mücadele ettiler; çok iyi kadroları var, çok coşkulu, çok içten ve hiç susmayan bir taraftar grubu var."

Etiketler :