“Mutlaka stoper alınmalı”

“Mutlaka stoper alınmalı”

Sözcü Gazetesi muhabiri Ali Aydın, Beşiktaş'ın Avusturya kampı süreciyle ile ilgili olarak Ajans Beşiktaş'a konuştu

Ajans Beşiktaş - Avusturya'da yeni sezon hazırlık kampını gerçekleştiren Beşiktaş'la ilgili olarak Sözcü gazetesi muhabiri Ali Aydın, Ajans Beşiktaş'a konuştu. İşte Aydın'ın yazısı;

Birçok oyuncu bu kamp dönemini iyi geçirdi. Özellikle Quaresma, Oğuzhan, Vida ve Dorukhan'ı söylemek doğru olacaktır. En kötüsü değil de göze hiç çarpmayan isim olarak Lens'i söyleyebilirim. Lens ne kötü ne de iyi durumda. Bu kamp döneminde öne çıkabilecek hiçbir şey yapmadı. Burak'a da ayrı parantez açmak gerekir. Geri dönmek, hazır olmak için çok çaba sarfediyor. Dün oynanan Udinese maçında Burak kendisi hocaya oynamak istediğini söylemiş. İlk yarıda göze batan bir şey olmasa da mücadelesini sahaya yansıttı. Sakatlığı konusunda ciddi olabileceği ya da kısa süre içinde takıma dönebileceği söyleniyor. Burak'ın yanı sıra Dorukhan, Medel ve Ljajic'in ciddi bir sorunu yok. Abdullah Avcı, tedbir amaçlı oyuncuları sahaya sürmediğini söyledi. Hazırlık kampında böyle sakatlıkların olması normal. Hoca bu konuda sürekli olarak tedirgin olmadığını dile getiriyor.

MUTLAKA STOPER ALINMALI

Hoca takıma sezon başlamadan mutlaka bir sol stoper ve sol bek istiyor. Hoca sisteminde Oğuzhan, Dorukhan ve Ljajic üçlüsünün üstüne düşüyor. Kamp boyunca uyum içinde en iyi bu üçlüyü gördük. Atiba'nın gelişiyle işler değişir mi bilemeyiz ancak Oğuzhan bu sistemde 6 numara oynayacak. Avcı, Ljajic'in sıkıntısı devam ederse Oğuzhan'ı öne atmayı düşünüyor. Bu ihtimaller doğrultusunda da bir orta saha transferi gerekebilir. Güven, Burak'ın sakatlık döneminde sürekli çalıştı. Burak’ın durumu ciddi bir hal alır sakatlık süresi uzun bir süreyi bulursa o bölgede Güven görev alacaktır. Ayrıca bu doğrultuda bir forvet transferi de gerkecektir. 

TAKIMIN ABİSİ BURAK

Burak'ın kaptanlığı takımda çok iyi karşılandı. Oyuncularla arası çok iyi. Takımın abisi gibi görülüyor. Tecrübesiyle Beşiktaş'a hizmet eden oyuncuların başında geliyor. Burak zaten takımda çok sevilen bir oyuncu. Oğuzhan da bu takımda resmi olmasa da gizli kaptanlardan, liderlerden birisi. Takımca zaten herkes birbirini seviyor ve sayıyor. İnanılmaz bir aile ortamı kurulmuş durumda Beşiktaş'ta. Moraller fazlasıyla iyi. Hem takım hem de yöneticilerin yüzleri gülüyor.

Etiketler :